Loading...
Luchthavenvervoer 2017-11-01T12:52:50+00:00
Naar welke luchthaven moet u?
ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

Alle Luchthavens

Vanuit onze thuisbasis in Mechelen brengen wij u naar elke luchthaven in héél Europa. Zelf in uw terugreis staan wij u op te wachten om u terug naar huis de brengen. Dankzij de goede communicatie tussen de dispatch met onze chauffeurs kunnen wij u last minute afhalen of brengen. Indien u op voorhand boekt, komen staan wij u op te wachten en helpen we u met het laden van de bagage.

Zakelijke Reizen

Voor onze zakelijke klanten hebben we exclusieve volledig uitgeruste comfort wagens die u in alle stijl naar de luchthaven brengen. Zo kan u dankzij onze ingebouwde wifi onderweg naar de luchthaven verder werken. U kan natuurlijk ook rustig achterover liggen in onze ultra comfortabele zetels die bediend zijn met zetelverwarming en massage.

Gratis Wifi

Stopcontact

Gefilterde & Geïoniseerde lucht (exclusief!)

Massage Functie

Burmester® High-end Sound System

Klaptafel

Extra Beenruimte

Temperatuur Geregelde Bekerhouder

Contacteer ons voor uw toekomstige zakenreis!

Gezinnen

Voor de gezinnen en grote groepen voorzien wij grotere auo om de groep niet te verdelen in twee delen gedurende de reis. Wij bezitten over wagens die tot 8 personen kunnen voeren. Voor nog grotere groepen voorzien wij bussen.

Wist u dat…

…dat onze chauffeurs uitgebreid gescreend en getraind zijn.

… wij u met uw naam in de lounge kunnen opwachten

… dat wij een well-friendly certificaat hebben

… voor bedrijven facturen kunnen worden opgemaakt

Uw reis start bij Taxi Centrale

Door onze diversiteit aan voertuigen kunnen wij elke klant gepast naar de luchthaven brengen. Of u nu met 7 personen op vakantie gaat, of als manager naar een buitenlandse vergadering. Bij Taxi Centrale vindt u het gepaste vervoer

We kunnen niet wachten je te vervoeren!

Aarzel niet ons te contacteren voor elke vraag die je hebt

Contacteer ons
Contact Us